corvinull blog

Sztorik a Corvinus egyetemről az utókornak.
Írj te is: sunivrock@gmail.com

Kommentek

  • tokenhunter: Ne haragudj, de szerintem saját hibád miatt nem tudtál mit kezdeni az egyetemen megszerzett "tudás... (2016.05.06. 17:36) Vége
  • vigike: @vigike: természetesen vizsgadolgozatra gondolok (2010.06.01. 13:29) Tanszéki zárvatartás
  • corvinyusz: @dobroczkiadam: válasz ment hely hiányában priviben. (2010.05.19. 09:44) Költői kérdés
  • corvinyusz: @oroce: ez minden felsőoktatási intézmény minden hallgatójára működik,és névtelen. a Halvel az csa... (2010.05.18. 11:37) A tanár-értékelő
  • sncf: Talán csak annyi történt, hogy az egyetemi kommunikáció a szervezők által kért időpontnál jóval ko... (2010.04.29. 13:14) „Válság az oktatásban? Oktatás a válságban!”

Címkék

ballmer (1) bicikli (3) blog (3) bologna (1) bombariadó (1) c (1) campus (4) child (1) cikk (2) corvinull (1) corvinus (5) csalas (2) dekan (1) diak (8) diploma (3) diplomaosztó (1) diszdoktor (1) disztoktor (1) economics (2) egyetem (5) előadás (3) előadó (1) email (3) erasmus (3) eredmények (1) foepulet (1) foto (1) fűtés hűtés (1) gep (1) g kar (2) halvel (3) hiányosságok (1) hír (1) hírlevél (1) hök (1) hok (5) informatika (1) iszk (1) kampany (1) kerdoiv (1) kinizsi (1) konferencia (1) könyvtár (3) közgazdász (1) közgazdász cikk (2) kredit (1) kurzus (2) k kar (5) lemondas (1) lift (1) lustasag (1) mancs (2) meszaros tamas (1) metro (1) napközi (1) nemzetközi iroda (2) nepszavazas (1) neptun (2) oktato (7) ora (3) palyazat (1) pc (1) penz (1) puska (1) reform (1) reklam (1) rektor (1) segédlet (1) stadler (1) szakszem (1) számvitel (2) szappan (1) szekrény (1) szemet (1) tanarok (13) tandíj (1) tankönyv (2) tanszék (6) tarolo (1) tárolók (1) tarsadalomszerkezet (1) tata (1) tesi (1) to (1) trautmann (1) tuf (1) tvsz (1) t kar (4) video (1) vizsga (10) zalai erno (1) Címkefelhő

Erasmus 2.0

2008.04.02. 15:17 - S Uni V. Rock

Címkék: erasmus hok nemzetközi iroda

Szo volt arrol, hogy botranyos volt az idei Erasmus felveteli irasbelije: itt.
Most viszont ezt olvasom:

Írta: Halász Nóra (Közgazdaságtudományi kari HÖK)

Kedves Érintettek!

Sok hallgatói panasz érkezett a Hallgatói Önkormányzathoz az idei Erasmus pályázat lebonyolításával, főként az írásbeli fordulóval kapcsolatban. A probléma súlyára tekintettel a Pesti Campus Hallgatói Önkormányzata létrehozott egy Erasmus Bizottságot, mely fő feladatául a Nemzetközi Iroda munkájának megkönnyítését tűzte ki a hallgatóknak kiírt pályázatok hatékonyabb és méltányosabb lebonyolításában.

A panaszokat tolmácsoltuk a dékánok és a Nemzetközi Iroda felé, majd a Bizottság tagjaival személyesen felkerestük Kis Norbert nemzetközi rektor-helyettes urat és Veres Erzsébetet, a Nemzetközi Iroda vezetőjét. Úgy tűnt, hogy mindketten nyitottak az együttműködésre, hiszen nemcsak a mi, hanem az ő érdekük is, hogy a hallgatók ösztöndíj elnyerési esélyei ne sérüljenek, s a kapott eredmények valóban azt a sorrendet tükrözzék, ami őket megilleti.

Megállapodtunk abban, hogy a Hallgatói Önkormányzat Erasmus Bizottsága ezentúl aktívan részt vesz a pályázati rendszer kiépítésében, az előző év gyakorlatától eltérően, amikor nem kerestek meg bennünket az új lebonyolítási rendszerrel kapcsolatban. A Bizottság a pályázási időszakban és az azt megelőző előkészületekben is megpróbálja segíteni a Nemzetközi Iroda munkáját a kommunikációban, a hallgatók tájékoztatásában, az esetleges hallgatói panaszok kezelésében. 

Ehhez szoros és naprakész együttműködés szükséges, ezért a HÖK delegáltjaként ezentúl rendszeresen tartani fogom a kapcsolatot a rektor-helyettes úrral és a Nemzetközi Irodával, hogy pontosan figyelemmel tudjuk kísérni a külföldi ösztöndíjakkal kapcsolatos változásokat, a lezajló folyamatokat és az elért eredményeket, s tájékoztathassunk Benneteket.

Április végén részt vesz majd a Bizottság egy megbeszélésen, amelyen Kis Norbert úrral és a Nemzetközi Iroda képviselőivel mérlegeljük az eredményeket, s tolmácsoljuk javaslatainkat a pályázási rendszer módosításával kapcsolatban.

Üdvözlettel,
Halász Nóra
HÖK külügyi felelős

forras

Ola!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinull.blog.hu/api/trackback/id/tr41408091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása